HR-Forum: Fremtidens arbeidsliv - hva kjennetegner en fremtidsrettet arbeidsgiver

Bli med og finn ut hva effekten har vært av sertifiseringen «Likestilt Arbeidsliv» for den enkelte person, bedrift og for Agder.

Dato:
Wednesday, January 17, 2024
Tid
8:30
-
10:30
Sted
Hennig-Olsen Is, Vesterveien 51, 4613 Kristiansand
Påmelding

Vi i Agdering har gleden av å ønske deg velkommen til frokost og et engasjerende program sammen med vertskapet Hennig-Olsen Is.  

Med utgangspunkt i sertifiseringsordningen til Agder fylkeskommune «Likestilt Arbeidsliv», har vi samlet foredragsholdere til å fortelle hva denne ordningen betyr for deres bedrift og suksess, vi hører fra Agder fylkeskommune om selve sertifiseringen, undersøkelser rundt teamet, samt personlige historier fra ansatte med sine erfaringer og hva dette tiltaket har betydd for deres trivsel og velvære på jobben.  

Møt bedrifter som:

Agder fylkeskommune, Å Energi, Sørlandet sykehus, Dyreparken, GE HealthCare, NORCE Research og UiA

Program:

08.30 Ankomst, frokost og mingling

08.45 Introduksjon/programmet starter

- Jan-Erik Narvesen, Hennig-Olsen Is: Fremoverlent bedrift med fokus på likeverd, inkludering og mangfold

- NORCE Research: "Likestilling i ledelse: Veien til en mer mangfoldig fremtid". Hva sier forskning?

- Patricia Hartmann, Agder fylkeskommune: "Vellykket ordning": Sertifiseringsordningen i Agder fylkeskommune. Hva skjer med re-sertifiseringen, resultater fra bedrifter så langt, anbefalinger videre, hvordan måles suksess og hvordan følges det opp?

- Panelsamtale ledet av Patricia Hartmann med Dyreparken, Sørlandet sykehus og Å Energi. Bedriftene deler erfaringer: "HR-leder om virksomhetens tanker" - Hva er en fremtidsrettet arbeidsgiver? Hva har gått bra og hva har vært utfordrende med sertifiseringen?

- Panelsamtale ledet av Patricia Hartmann med tre ansatte i disse virksomhetene: GE HealthCare, UiA og Hennig-Olsen Is. En personlig historie fra en arbeidstaker. Hva har vært bra med sertifiseringen for meg og hva har vært dårlig.

10.30 Omvisning på fabrikken til Hennig-Olsen Is for de som har tid

11.00 Takk for i dag